Actualitat

actualitat
Facebook Twitter
Arnau Navines escollit nou cap comarcal de la Joventut Nacionalista de Catalunya a l'Alt Urgell

L'urgellenc Arnau Navinés, de 26 anys, ha estat escollit aquest dissabte nou cap comarcal de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a la comarca de l'Alt Urgell. El procés de renovació territorial es produeix després del congrés nacional de la formació que va reelegir Sergi Miquel com a secretari general.

Navinés, que pren el relleu de Maria Majoral com a cap comarcal, es planteja com a objectius per al seu mandat ampliar la base de joves que formen part de l'organització a la comarca, contribuir a la campanya del Sí entre el jovent del Pirineu i treballar per resoldre problemes o necessitats dels joves del territori.

 

L'assemblea comarcal de la JNC ha escollit també Judith Senarriaga, d'Oliana i Jana Augé, de la Seu d'Urgell, com a noves representants de l'Alt Urgell al Consell Nacional de l'organització juvenil.

Navinés ha agraït la confiança dels companys i companyes d'organització i ha explicat que "volem que la JNC de l'Alt Urgell sigui la veu de molts joves de la comarca per poder construir des del Pirineu una societat i un país millor i lliure".

Finalment, Navinés ha fet una crida als joves de l'Alt Urgell que tinguin ganes d'implicar-se al projecte de la JNC que contactin amb l'agrupació comarcal a través de les xarxes socials. "La porta és oberta a tothom que vingui a sumar en positiu per la Seu, l'Alt Urgell, el Pirineu i Catalunya

×

© albertbatalla.cat Drets reservats