Actualitat

10/11/2017
Facebook Twitter
Proposta renovada a lAlt Urgell per a les llistes del PDeCAT al Parlament

L'assemblea comarcal de l’Alt Urgell ha designat els candidats per optar a les eleccions del Parlament del pròxim 21 de desembre. Es tracta del regidor a l’ajuntament d’Oliana, Ricard Pérez; l’alcaldessa de Valls d’Aguilar, Rosa Fàbrega, i de Robert Vilà, membre de l’executiva comarcal del PDeCAT i veí d’Organyà.

A aquests tres candidats de l’Alt Urgell, se sumaran les propostes provinents de la resta de comarques pirinenques, de les quals n’ha de sortir escollit el que serà el candidat pirinenc, que fins ara havia recaigut en l’actual diputat i alcalde de La Seu d’Urgell, Albert Batalla.

Des de l’assemblea comarcal del PDeCAT es considera que les eleccions del 21 de desembre han de ser una resposta política contundent a la usurpació de la Generalitat per part del Govern del PP, a través de l’aplicació de l’article 155. També ha de ser un clam per la llibertat dels consellers i conselleres empresonats i, alhora, una mostra total de suport per al President Puigdemont i per a la la resta del Govern, a l'exili.

La designació dels candidats de l’Alt Urgell es va portar a terme durant l’assemblea comarcal amb caràcter extraordinari que es va celebrar ahir a La Seu d’Urgell, en el decurs de la qual Batalla va comunicar la decisió de no repetir com a candidat després de 14 anys defensant el Pirineu a la cambra catalana. 

Amb aquesta decisió, Batalla ha deixat clar que continuarà treballant per la ciutat i pel país des de l’Alcaldia de La Seu d’Urgell,. El pas al costat ‘obeeix a l’objectiu de renovació del projecte i a la necessitat d’assumpció dels nous reptes que imposa el context actual i de futur’ afegeix Batalla, ‘un context que requereix d’energies renovades, de nous valors i de nous tal·lents dels quals disposem a l’Alt Urgell i hem de potenciar per mantenir intactes les nostres fites, com a comarca i com a país’.

×

© albertbatalla.cat Drets reservats